27 de maig, 2022

TENIM NOVETATS I MOLTES SORPRESES NOVES!!! 27/05/2022

Benvolgudes famílies,

Comencem el blog donant les gràcies a tots els avis i àvies que van venir a "La Festa dels Avis" i van aconseguir que passéssim una gran tarda jugant i berenant tots junts. 













Continuem jugant amb la pissarra digital tot treballant el càlcul i la numeració. Des de fa uns dies ja dominem tota la numeració des del número 1 fins el 4. Ben aviat ja aconseguirem arribar al 5 i conèixer tots els números dels dits de la mà.






TENIM UNA SORPRESA NOVA A LA CLASSE!!!

Aquest dilluns al matí vam trobar en el suro de la classe un munt de llibres que algú havia deixat a terra. Després de mirar-los ens vam adonar que tots eren sobre un mateix tema: EL COS.  Entremig dels contes hi havia una carta on uns personatges molt divertits ens demanava ajuda per saber com és la seva cara i el seu cos. Sabeu qui són?


















ENGLISH TIME


Tenim nous personatges a l' ENGLISH CORNER! 
Amb aquests hem après les parts de la cara: eyes, mouth, ears...





També hem treballat les parts del cos en anglès a través de jocs i cançons. Us deixem un joc interactiu que ens ha agradat molt perquè pugueu jugar:



Hem escoltat un conte d'un rellotge on parla d0algunes de les parts del cos sobretot de les mans i dels braços. Ens ha agradat molt i l'hem entès força bé. Aquí us el deixem. 




Continuem fent l'activitat del "Parlem pels descosits". Aquesta setmana volem felicitar a la Siena, la Júlia, El Jared, el Biel, l'Alicia i la Valeria que ens han explicat amb tot de detalls com és la seva família. FELICITATS A TOTS I A TOTES!!! 👏👏👏👏👏👏





L'HORA DE FER MÚSICA

A les estones de música aprenem cançons del cos com "Cap, panxa, genolls i peus". Ens encanta també la història de la Geganta Marcel.lina, a qui un mosquit va picar al peu i sort que uns pardals la van fer riure i el mal li va passar!





TARDES D'ESPORT 🏀🏃🏀🏃🏀🏃🏀

Atenció famílies!!

La tarda del dimarts 21 de juny serà especial perquè celebrarem LA TARDA D'ESPORTS, una activitat que fem cada any i que involucra tots els alumnes de l'escola, des de P-3 fins a 4t d'ESO. Tenen lloc unes competicions esportives on cada infant forma part d'un dels 5 equips que formen la paraula TABOR: blauvermell, B groc, O verd o R blanc.

Per això us demanarem que aquell dia els vostres fill@s vinguin vestits amb una samarreta del seu color (a poder ser llisa). Avui divendres 27 de maig us fem arribar un paper amb el color de la samarreta del vostre fill/filla.

L'últim dia, a la festa de final de curs, anunciarem els resultats d'aquests jocs. Esperem passar-ho molt bé FENT ESPORT!

                                           🏃   🏁     🏃    🏁   🏃     🏁   🏃


Quantes novetats aquesta setmana! Esperem explicar-vos notícies noves del nostre projecte nou ben aviat. Per cert, ja sabeu quins personatges eren? Aquí el teniu...

Fins aviat Esquirooooools!!!! 💋💋💋

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada