15 d’octubre, 2021

BENVINGUTS AL BLOG DELS ESQUIROLS 15/10/2021

Benvolgudes famílies,

Comencem aquest blog dels Esquirols donant-vos la benvinguda a tots i a totes. De mica en mica tots anem agafant confiança i anem coneixent els nostres nous companys de classe i les senyoretes. 

Durant els primers dies d'escola hem anat descobrint els diferents racons que hi ha a la classe. Ens agrada molt jugar a la cuineta i preparar la taula per dinar, també passem moltes estones al racó dels cotxes jugant amb les estores i el pàrquing i sovint estem tots dins del mercat comprant i venent tot el menjar que trobem. Estem molt contents de compartir grans moments tots junts!






Sabem que us agradaria veure'ns per un foradet com de bé ens ho passem. Així que la millor manera és amb aquest vídeo que recull diferents moments que hem compartit els primers dies d'escola.



Sabeu què?, a la classe sempre tenim dues mascotes que ens donen la benvinguda cada matí: en Plim-Plim i en Pinyó. Són dos esquirolets molt divertits que cada dia ens porten alguna sorpresa. Aquesta setmana ens han portat un conte de dos esquirols que viuen grans aventures per aconseguir una pinya. És un conte molt recomanable.


Com molt bé sabeu des de fa uns dies tenim una tauleta d'experimentació plena de fruits i fulles de la tardor 🌰🍁🍄🍂. Cada vegada les paneres estan més plenes. Moltes gràcies a tothom per ajudar-nos a tenir un espai cada vegada més bonic.😘 

L'HORA DE FER MÚSICA

A l'hora de fer música hem conegut la senyoreta Jordina i la iaia Pepa, el titella que ens dóna la benvinguda a aquesta estona, ens presenta cançons i ens fa jugar al so i silenci.

Hem recordat cançons populars com el "Sol, solet", "La lluna i la pruna", "El gegant del pi", "El cargol treu banya", "En Jan petit",...

També estem aprenent cançons de la tardor i fem d'arbres tot movent-nos al ritme de la música "La tardor" d'Antonio Vivaldi.





Us deixem l'enllaç d'algunes de les cançons que hem anat cantant aquestes setmanes. Esperem que disfruteu cantant a casa!!🎵🎵🎵






FEM PSICO!

Els dimarts a la tarda és l'estona de psicomotricitat i baixem a la sala a jugar amb el material que hi ha preparat: peces toves, tobogan, casetes, pilotes, cèrcols, ... Ens enfilem, fem equilibris, saltem, correm, construïm torres que després tirem a terra i tornem a reconstruir una i una altra vegada.

Recordeu portar els mitjons antilliscants, marcar-los d'alguna manera i que els infants els coneguin. Tot el treball de posar i treure les bambes ens aporta autonomia i ens ajuda a fer-nos grans!










ENGLISH TIME

Cada dia fem rutines en anglès, aquí us deixem algunes de les cançons que anem cantant al llarg del dia. A part de fer-les amb la Mireia també ve la teacher Susan i ens explica contes i ens canta cançons. 


Aquesta cançó la fem cada matí per desitjar-nos bon dia i saludar-nos. 



Amb aquesta cançó aprenem a recollir les joguines. Quan sona ràpidament ens posem a recollir les joguines de la classe.
 




Esperem que us hagi agradat la nostra entrada al blog. Aquí us deixem una sorpreseta que us hem fet per a totes les famílies. 



Us esperem a tots i a totes a la propera entrada que serà el divendres 29 d'octubre. Us explicarem noves aventures!

Petons d'esquiroleeeeets!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada