28 d’octubre, 2021

PREPARANT LA CASTANYADA! 29/10/2021

Benvolgudes famílies,

Ja sabem que ens aneu seguint en el blog perquè els Esquirols ens han explicat que heu estat cantant i ballant les cançons de la setmana passada. Us agraïm la vostra dedicació, ja que a ells els fa molt feliços poder-vos explicar el que fem a l'escola.  

Comencem aquest blog amb un recull de les diferents activitats que hem fet al llarg d'aquestes dues setmanes. Com molt bé sabeu estem molt immersos en la tardor i la Castanyada i des de fa uns dies ens hem après una dita:



També hem escoltat el conte de la Castanyera, explicat pels nostres titelles de l'escola, en Pepet i la Pepeta. Estàvem tots molt emocionats per saber com ajudar a la Castanyera a trobar castanyes i que no es convertissin en cargols amb banyes.










Estem molt contents perquè des de fa uns dies ja anem algun matí al pati gran a córrer i a jugar amb el material esportiu (els cèrcols, la cistella, els globus, etc.) Ens ho hem passat molt bé. 🏀🏈🎾








Continuem treballant la tardor i aprofitem per fer el traç vertical de les fulles quan cauen dels arbres. Ho dominem a la perfecció!







Ja hem començat a fer jocs lingüístics per treballar l'expressió oral, el vocabulari típic de la tardor i jocs de buf. Coneixem com es diuen la majoria de les fruites i elements del bosc: la magrana, les figues, el caqui, les fulles, la pluja, etc. Cadascun d'aquests jocs ens ajuden a pronunciar correctament totes les paraules.





En Plim Plim i en Pinyó ja han començat a viatjar per les cases per conèixer totes les famílies. Segur que ben aviat us tocarà a tots! També hem començat a crear un conte ben bonic sobre com som cadascú de nosaltres (on vivim, les nostres aficions, la nostra família, etc.). Cada divendres un Esquirol diferent se l'endurà a casa.



Aquest dijous ens hem convertit en autèntics cuiners i cuineres. Des de bon matí ens hem arremangat les mànigues i ens hem posat a fer panellets. Hem après quins són els ingredients principals: patata, sucre i farina d'ametlla. Mireu, mireu com ens hem embrutat!




ENGLISH TIME

Aquests dies a Anglès hem cantat aquestes cançons:

If you're happy happy happy.




Amb aquesta cançó treballem les diferents emocions, com ara: happy, angry, scared and sleepy. 

IT'S AUTUMN SEASON! 

Continuem treballant "autumn season". Primer vam escoltar un conte de "leaves" i vam fer pintura amb els colors de la tardor. Ara cantem i ballem aquesta cançó per familiaritzar-nos amb el vocabulari d'aquesta estació de l'any.



HALLOWEEN 👻

Amb l'arribada de la festa tradicional anglesa més misteriosa de l'any, hem conegut als personatges principals de la cançó "Go Away" que són: monster, ghost, witch and vampire
Seguidament hem representat la cançó convertint-nos en aquests personatges.



I per últim... 😮

We created our own masks to become monsters!



Si us fan por disfressats de monsters, els hi heu de dir: "Go Away!




L'HORA DE FER MÚSICA
A l'hora de Música hem après les danses de la Castanyada: el ball de "La Castanyera", "La rumba de les castanyes", "El Marrameu", ... Algunes són en parella, d'altres en rotllana. Ja estem preparats per la festa!





I per acabar la setmana un divendres molt especial on hem celebrat la FESTA DE LA CASTANYADA 🌰🌰. Pel matí tots ben disfressats hem jugat i cantat junts les cançons de la Castanyera. Per la tarda hem anat al pati a esperar la visita del Castanyer i la Castanyera que ens han regalat castanyes per a tothom. Ha estat un dia molt divertit!

Que passeu un bon cap de setmana llarg. Ens veiem ben aviat Esquirols. 😘😘😘😘😘😘








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada