12 de novembre, 2021

SOM UNS ARTISTES AMB EL FANG!

Benvolgudes famílies, ja tornem a estar aquí per explicar-vos noves aventures!

Aquestes últimes setmanes hem continuat treballant i aprenent moltes coses sobre els Esquirols i la tardor. Com ja heu pogut veure en les xarxes socials de l'escola, ens hem convertit en autèntics artistes del fang. A partir de l'adaptació del conte " El Monstre de colors", hem explicat les aventures d'una pinya que anava canviant de colors depenent de com es sentia cada dia. 

Ja tots i totes tenim la nostra pinya de fang a casa. Segurament (si ens fixem bé😉) veurem com canvia de colors segons les seves emocions. 

Mireu, mireu quins artistes que som!





Ara cadascú de nosaltres té la seva pinya a casa que segur que algun dia la veureu de diferents colors i emocions.


Des de fa uns dies comencem a conèixer els noms d'algunes figures geomètriques que treballarem al llarg del curs. Hem començat per aquelles que són més properes a nosaltres: el cercle, el quadrat i el triangle. 

Són figures que ens recorden a molts elements del nostre entorn: el sol, un trosset de pizza, una finestra, un dau, un plat, etc. Hem aprofitat per jugar amb els blocs lògics de la classe i fer un mural ben original al passadís de l'escola.











Durant aquests dies també hem aprofitat per crear uns murals molt bonics de la tardor. Entre tots hem enganxat gomets i papers de seda als diferents fruits que hi havia dibuixats a terra: una carabassa, una castanya , un raïm  i una magrana. Cadascú de nosaltres ha sabut classificar correctament els colors de cada fruit i enganxar els gomets o papers dels colors corresponents. Ens ha quedat una classe molt bonica!














ENGLISH TIME

Hem conegut els colors: green, yellow, blue and red fent classificacions i jocs, ja que les nostres taules estan identificades amb aquests.


Ara que els Esquirols ja coneixem el color de la nostra taula, ja podem entendre les diferents ordres.

For example:

- Yellow table, go and wash your hands.
- Blue table, you can take your breakfast.
- Red table, take your coats.
- Green table, saves the colours .




ONE, TWO, THREE... STORY TIME FOR YOU BY ME

Escoltem funny stories després del pati, ens agraden molt 😀.

Aquesta era una història de la cookie, una cangur que feia un pastís per primera vegada i després de conèixer tots els ingredients que ha posat (chocolate, banana, ice cream, ...) l'últim és una mica estrany,que us ho expliquin els Esquirols! 😂 




THREE, TWO, ONE... STORY TIME IS DONE.


FEM PSICO!
Aquests dies a Psicomotricitat hem practicat els llançaments, entrenant la punteria amb pilotes i saquets.



Hem jugat a "Conillets a amagar, amagar". Vigileu, que la llebre s'alça!




També hem jugat al Pica-paret. Encara n'estem aprenent i ens costa estar ben quiets, però com més hi juguem, més entenem i gaudim d'aquest joc. Qui primer arribi a tocar la persona que para, és qui pararà després!



I al final de cada sessió tenim una estona de joc lliure. Visca!



Ja per acabar volem informar-vos que la setmana passada tota l’Escola Tabor ens vam reunir al pati esportiu per assistir a la presentació del lema i el logotip de l’objectiu general per al curs 2021/22. Enguany ajudarem a formar persones positives, entusiastes, creatives i disposades al canvi
Va ser una tarda molt divertida on vam ajudar a petar els globus per a la presentació. Aquest ha estat el lema i logotip guanyador.🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈


Esperem que us hagin agradat les nostres activitats d'aquestes setmanes. A partir del dilluns comencem un projecte nou que segur que ens cridarà molt l'atenció. Voleu una pista???? 
🎵🎵Patim, patam, patum, homes i dones del cap dret...🎵🎵
Ja sabeu tots de qui es tracta?? doncs dilluns tindrem una sorpresa a la classe.
Fins aviat Esquirols!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada