18 de febrer, 2022

CADA VEGADA SABEM MÉS SOBRE ELS TAURONS! 18/02/2022

Ja tornem a ser aquí PETITS ESQUIROLETS !

Quines ganes de poder-vos anar explicant tot el que anem aprenent del projecte dels taurons.

Al llarg d'aquestes dues setmanes hem continuat investigant com són els taurons i on viuen. Hem après com es diuen les aletes que tenen i per a què serveixen. També hem fet un mural on hem après en quin hàbitat els podem trobar, ja que hi havia algú de la classe que ens havia explicat que n'havia vist en el riu 😅😅😅😅😅.





Hem aprofitat per canviar el mural de la classe i poder penjar les creacions que hem preparat durant aquests dies. Després d'haver vist a l'excursió a l'Aquàrium com són els taurons, hem preparat una manualitat amb uns plats de paper i pintura blava per decorar la nostra classe. Les senyoretes també ens ha fet una sorpresa i ens han penjat uns peixos molt divertits en el sostre de la classe.













Ara que comença a fer bona temperatura, els dijous a la tarda anem al pati del terrat a fer els jocs lingüístics. Aquesta setmana hem aprofitat per fer exercicis per treballar al màxim la nostra llengua 👅. Hem jugat a bufar plomes de colors, a fer bombolles de sabó i al joc de l'oca.









Cada vegada ens agrada més anar practicant el traç en els diferents racons de jocs. La setmana passada teníem unes onades que calia repassar amb el dit, amb retoladors i a la pissarra digital.











I per acabar la setmana volem donar les gràcies a la Biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua que ens ha fet arribar una capsa plena de contes sobre els animals marins. Ens ha agradat molt poder-los tenir uns quants dies a l'escola.







ENGLISH TIME

Aquesta setmana aprofitant el projecte,  hem comptat peixos fins al número 10. Després hem representat la cançó. Ens estem elaborant unes màscares per poder representar la cançó i espantar al shark.



Ara que ja coneixem una mica més the vocabulary of the sea animals i hem jugat al memory! 




També hem fet classificacions per conèixer més animals. Ara ja parlem de farm animals 🐖🐑 i amb aquest joc hem sapigut respondre i classificar seguint la pregunta... 

Where does the animal live?
In the farm or in the sea?






L'HORA DE FER MÚSICA


Aquestes setmanes no parem de cantar les cançons del tauró, del pop i la petxina i del peixet en el fons de l'estany. N'hem après una de nova: "A la vora de la mar hi ha una tortuga"



Ens encanta recordar-les i fer ballar els titelles.



Ens comencem a preparar per l'arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes!! Aprenem cançons i balls que sonaran el dia de Carnaval 🎉🎭🎶. Aquí teniu les músiques per poder-les ballar a casa també.

"Ara arriba en Carnestoltes" (popular)


"El rei Carnestoltes" (Grimpallunes)



Sorpresa al pati de l'escola!!!! Tenim una cabana de fusta preciosa! Encara ens queda decorar-la i posar-li complements. Quines ganes tenim de jugar plegats a l'hora del pati!

Tenim novetats del nostre amic el 

REI CARNESTOLTES

Aquest divendres al matí ha passat per la classe i ens ha llençat un paper amb les ordres de com venir disfressats la setmana vinent. Haurem de fer molt de cas a les seves propostes. Aquí us les deixem...  


MOOOOOLTS PETOOOOOONS ESQUIROLS!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada