02 de març, 2022

QUIN ENRENOU DE SETMANA! 3.03.2022


Hola a tots i a totes!!!

Quina setmana de CARNAVAL hem passat més entretinguda! Com molt bé recordareu la setmana passada vam començar l'escola seguint les ordres del Rei Carnestoltes. Mireu quines pintes fèiem!





Quina setmana més divertida! I a més a més, el Carnestoltes i la Carnestoltetes cada matí feien de les seves desordenant-nos les classes i el passadís de l'escola. Quin enrenou!



Tot i la setmana de disbauxa, nosaltres hem aprofitat per continuar jugant i passant molt bones estones a la nostra "cabanyeta" nova del pati. Hem començat ja a fer Mini mons a l'aire lliure aprofitant que fa bon temps.  












I ja per acabar la setmana de Carnaval, esperem que us agradés la nostra disfressa de pintor i pintora que vam fer amb ditades i gomets de colors.




ENGLISH TIME

Aprofitant aquesta setmana tan divertida 🎭hem escoltat un conte: the circus!



Així doncs, hem pogut parlar de les diferents disfresses i dels personatges del conte, com per exemple the clown, que vam pintar després un molt divertit, seguint les instruccions dels colors: red, blue, green...


After the fun carnival party... Seguim treballant els números. Aquest cop d'una manera molt divertida, amb un interactive game que permet comptar els peixos. 

Look look!!!!!







Do you want to play at home? 🐟🐟🐟

→ INTERACTIVE GAME - LEARN TO COUNT ←


També ho fem jugant amb els peixos de colors!

How many fish are there? 

Is it pink?


STORY TELLING

Aquesta setmana hem escoltat un conte moooolt divertit que ens parla de la música, de la família i els amics, i per suposat, el protagonista it's a sea animal!


FEM PSICO!

Aquestes setmanes a l'hora de Psicomotricitat hem treballat els salts i l'equilibri amb els obstacles de colors, cordes i xanques. 




També hem jugat al "joc de la peixera" i al "joc de les bombolles mai quietes", amb les pilotes. 

Per últim hem gaudit d'una sessió de joc lliure amb el material tou de la sala i les disfresses. 




Per acabar l'entrada al nostra blog us volem ensenyar els nostres jocs educatius de la pissarra digital. Us animeu a jugar a casa???






I ja per acabar la setmana esperem que us agradés molt venir a veure l'espectacle de titelles "Amb lletra Menuda" de la Teia Moner. Esperem que gaudíssiu els més menuts i els més grans. Aquí us deixem la seva web per poder anar a veure més espectacles: 





Esperem que us hagin agradat les nostres aventures d'aquestes setmanes i ens veiem ben aviat. Que passeu un bon cap de setmana llarg i una bona festa major d'hivern!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada